dilluns, 3 de març del 2014

Inspiració 3. Blanc

Bona dia! Per començar la setmana, una mica d'inspiració!!
A Inspiració 3 us parlo del BLANC. Aquest color tan clar, harmoniós, lluminós que tant ens agrada, al que se li pot treure molt partit a l'hora de decorar.




Combinació de blanc amb la fusta de les potes de les cadires. M'agrada també el terra de fusta pintat en blanc, encara que el trobo menys sofert que altres paviments. La barreja del blanc amb els colors dels quadres i altres elements decoratius fa de l'estança un lloc lluminós i gents avorrit!
Enllaç de la fotografia AQUI.




Blanc, fusta i negre. Combinació perfecte i molt agradable. Encara que es una imatge amb una gamma de colors molt uniforme, no dona sensació de fredor. Tot el contrari. La fusta natural del paviment i mobiliari donen la calidesa combinada amb els detalls en ferro, catifa ben gruixuda i la fantàstica llum que es filtra per les finestres i descata el blanc de la resta d'elements.
Enllaç de la fotografia AQUÍ. 




Seguint el mateix estil de parets blanques, paviment de fusta i mobiliari negre. Els tocs de color els donen els coixins ( que m'encanten! ) i la planta. Sóc la primera que em costa mantenir en vida a una planta, però reconec que donen molta vida, color i un toc de naturalitat a l'entorn!
Veient aquesta imatge...m'han vingut ganes de comprar-ne una! ;)
Enllaç de la fotografia AQUÍ.



I per últim, una imatge que m'ha enamorat! Blanc total on els únics elements que donen un toc de textura i color són els elements decoratius. Personalment crec que donaria el punt de calidesa que li manca a l'espai amb una catifa més gran i algun prestatge per la meva col·lecció de llibres. 
A aquesta fotografia li dedico la frase:  menys és més!
Enllaç de la fotografia AQUI




I a vosaltres, que us inspira? 
Ho pintaríeu tot el blanc per donar vida a travès d'altres elements? 
Podeu deixar les vostres propostes o comentaris al post o enviar-me un mail a : aniramjf@hotmail.com



Salut!

Marina