divendres, 27 de juny del 2014

Ambients 1. Dormitori infantil

Bona tarda! 
Avui estreno nou apartat al blog! A Ambients, busquem una fotografia que ens inspiri i analitzem a travès d'una imatge els colors utilitzats, material i decoració. També s'intentarà buscar referències dels objectes que apareixen per si us agrada algun que sapigueu on anar a buscar-lo. Comencem? 

La imatge que us ensenyo està extreta de Pinterest. AQUI teniu l'enllaç. 
És una habitació infantil. Personalment em dona sensació de calma, tranquil·litat i alhora un ambient fresc i ampli.
 Els materials utilitzats tenen un paper important. Per exemple, el paviment és una moqueta tipus ràfia color natural. Simplement crec que aquest espai no seria el mateix amb un altre tipus de paviment! 
Les parets pintades de blanc fan que l'estança sigui lluminosa, donant un toc de color a la paret del llit en color gris-verdós. 

Pel que fa al mobiliari, no apreciem com és la resta de l'estança, però es pot intuir ( pel material de les bases de llits) que serà de fusta natural o pintat de blanc decapat.

La decoració és senzilla, a travès de molts coixins sobre el llit, cortina blanca i elements com la xarxa penjada a la paret o la cadira penjant que són l'atractiu principal de l'habitació! 



Com aconseguir l'ambient? Amb elements com: 

1. Manta sobre el llit H&M Home. Preu: 17.99,-e
2. Cadira penjant. Maison du Monde. Preu: 299, 90,- e
3. Coixins diversos tons rosats. H&M Home. Preu: 9,99/7.99,- e


Que us ha semblat l'estança? Decoraríeu una habitació infantil seguint la imatge? 

Si teniu alguna proposta o voleu fer alguna pregunta, podeu deixar un comentari al post, enviar-me un missatge a travès del formulari de contacte o enviar-me un mail a: aniramjf@hotmail.com. 

Que tingueu molt bon cap de setmana.

Salut!
Marina